Vill du få ett ögonblick, känsla eller tillfälle förevigat och bevarat?

Inga problem det hjälper jag dig gärna med! Vem eller vad är det du vill ska bli fotograferat?

Tillsammans kommer vi, via mail till en början för att sedan ha ett personligt möte, prata om vem, hur och vad som ska bli förevigat. Det är viktigt att vi pratar om både de stora och små detaljerna så att du känner dig trygg i att din vision blir verklighet. Om du inte har en klar bild över hur du vill att fotot ska bli kommer jag att hjälpa dig fram på vägen, du kanske har en känsla som vi sedan tillsammans formar till ett koncept.

Vill du inte bli fotograferad utan hittade ett foto på min hemsida som du skulle vilja hänga på din vägg? Tveka inte att kontakta mig, de flesta foto finns till försäljning. Hittade du inte det exakt det du tänkte dig? Fråga mig så kan jag kanske fixa det!

Betalning:

Jag fakturerar via Frilans Finans. För mer info angående detta kontakta mig, vill du läsa mer om Frilans Finans gör du det här: www.frilansfinans.se

Villkor:

- När du köper en tjänst/produkt av mig skriver vi ett kontrakt på vad som ingår samt pris som gäller för just dig.

- När du köpt ett foto av mig är det färdigredigerat. Du får inte själv redigera fotot efteråt.

- När du publicerar ett foto, taget av mig, på sociala medier bör du skriva ut mitt namn/hemsida.

- Du får inte delta i tävlingar med foto tagna av mig.

- Du får inte använda foto tagna av mig i marknadsföringssyfte eller sälja fotot vidare.

- Blev du inte nöjd? Det lättaste är att vi har en tydlig kommunikation innan med vad du önskar så att allt står tydligt och klart i kontraktet. Om du inte tycker att dina sliutprodukt stämmer med vad du förväntat dig tar du kontakt med mig så går vi igenom vad som hänt och eventuellt gör en korrektion.

Leverans:

Leveransen kan se olika ut beroende på vad du har beställt för tjänst/produkt.

För produkter som ska skickas används Postnord och fraktkostnad blir efter deras prissättning.

Du får oftast dina produkter inom en vecka efter fotografering, detta kan variera beroende på hur mycket efterarbete som krävs, detta bestämmer vi innan fotograferingen.